Suroviny:
250g hrášku
Kostka zeleninového bujónu
1 větší cibule
Mletý pepř
Sůl
Olej
2 lžíce mouky
1,5l vody
Postup:
V hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm na drobno nakrájenou cibulku. Zlatavou cibulku pak zaprášíme moukou a vyčkáme do zlatavé barvy, takto připravený základ zalijeme vlažnou vodou, při tom rychle mícháme. Přidáme hrášek a povaříme 30min. Poté přidáme bujón a vaříme dál, dokud hrášek nezměkne. Podle chuti dosolíme a opepříme. Na závěr rozmixujeme tyčovým mixérem.
Podávat můžeme s restovanou slaninou na cibulce.
It looks yummyy..
OdpovědětVymazatKeep in touch,
www.beingbeautifulandpretty.com
http://instagram.com/beingbeautifulpooja
looks tasty!
OdpovědětVymazathttp://koluirina.blogspot.ru/
mmmm, in Holland we have soup that looks the same and
OdpovědětVymazatyou call it "erwtensoep" , looks delicious!!
check our new post!!
greetings from Holland
http://www.we-heart-fashion.com
Mňam, jsem prostě polévková a tuhle bych si hned s radostí a chutí dala:-)!
OdpovědětVymazatGlamour and Beauty
Milujem polievky. Musím vyskúšať. Vďaka za tip :)
OdpovědětVymazathttp://www.margifashion.blogspot.com
Looks so delicious, thanks for sharing the recipe. The photos are great!
OdpovědětVymazatXX, elle
http://mydailycostume.com/
hráškovou polévku miluju:))
OdpovědětVymazatslaninku by som vynechala ale polievka vyzerá veľmi chutne
OdpovědětVymazathttp://l0veyourselffirst.blogspot.sk/
To vypadá velmi dobře :)
OdpovědětVymazat