Suroviny:
Na tři menší porce potřebujete:
1/2 pytlíku mražených fazolových lusků bonduelle
1/3 pytlíku mražené baby mrkve bonduelle
1/3 pytlíku mražené baby mrkve bonduelle
1 lžíce olivového oleje
250 ml zakysané smetany
část vody z uvařených fazolek
1 lžička sladké papriky
250 ml zakysané smetany
část vody z uvařených fazolek
1 lžička sladké papriky
1 středně velká cibule
brambory
vejce
Postup:
Fazolky a mrkev uvaříme ve slané vodě, potom si vodu slijeme,
ale nevylijeme ji, protože část jí budeme potřebovat. Na rozehřáté pánvi na
oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme papriku, zamícháme a hned
přidáme část vody z fazolek. Metličkou rozšleháme, přidáme smetanu a fazolky. Dochutíme solí a vše ještě chvíli povaříme.
Podáváme s bramborem a vejcem natvrdo.
Ať Vám chutná.
Mňam, mňam, jak lákavé:-)!
OdpovědětVymazatGlamour and Beauty
Nesnáším tyhle posty o jídle, dostanu totiž vždycky okamžitě šílenou chuť a hlad:-D.
OdpovědětVymazat:-D
VymazatDěkuji za komentář u mě na blogu :) Shlédla jsem tvůj blog a jsem tvým novým pravidelným čtenářem ;) ps. jídlo vypadá skvěle!
OdpovědětVymazatvyzerá to skvelo! :) Som nový follower, potešila by som sa, keby si followla späť. ;)
OdpovědětVymazatVypadá moc skvěle! :)
OdpovědětVymazat