neděle 14. července 2013

Jídelníček - týden druhý



První týden zdárně za námi a druhý přímo před námi.

Pondělí:
Snídaně: dva toasty s česnekovou pomazánkou na rozproudění krve J okurka, rajče
Svačina: banán
Oběd: špecle se sýrem, slaninou a zeleninou
Svačina: hruškový jogurt
Večeře: rizoto se zeleninou a kuřecím masem lehounce zasněžené parmezánem
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l,

Úterý:
Snídaně: 
müsli s jahodami a ořechy – dvě vrchovaté lžíce, 2dcl mléka
Svačina:  nektarinka
Oběd:  Krůtí steak s kuskusem a zeleninou
Svačina:  meloun
Večeře: bylinková čočka
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l

Středa:
Snídaně: krupičná kaše s čokoládou
Svačina: 
červené jablko s Čedarem (tyčinka M&S)
Oběd: špecle se sýrem, slaninou a zeleninou
Svačina: mléčná rýže - jahoda
Večeře: rizoto se zeleninou a kuřecím masem lehounce zasněžené parmezánem
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l

Čtvrtek:
Snídaně: celozrnný plátek chleba, žervé, kapie
Svačina: jablko
Oběd: Krůtí steak s kuskusem a zeleninou
Svačina: hrášek
Večeře: bylinková čočka
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l

Pátek:
Snídaně: 
müsli s jahodami a ořechy – dvě vrchovaté lžíce, 2dcl mléka 
Svačina: tvarohový dezert
Oběd: pohankový sendvič s kozím sýrem na plátku ledového salátu, posypaný osmaženou cibulkou
Svačina: mrkvový salát s ananasem
Večeře: hrášková polévka
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l

Sobota:
Snídaně: míchaná vejce, kukuřičné plátky
Svačina: mandarinka
Oběd: vepřová krkovice s bramborovou kaší
Svačina:  meloun
Večeře: hrášková polévka
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l

Neděle:
Snídaně: vaječná omeleta
Svačina: meloun
Oběd: vepřová krkovice s bramborovou kaší
Svačina:  chléb s gerwais a rajčátky
Večeře: hrášková polévka
Pitný režim: voda: 1,5 l, ovocný čaj: 0,25 l


Nákup na tento týden je jasný J Dnes si ale nenavařím, protože jsem na cestě z mnichova do Prahy. Špecle zvládnu ráno, ty si vezu přímo z Německa, takže to bude jistá mňamka. V pondělí, odpoledne si připravím večeře do čtvrtka, a taky masíčko na zítra. To na čtvrtek nechám naložené v lednici a hodím na pánev až den předem, nebo ráno před odchodem do práce. Kuskus si dělám klidně až v práci, protože ten můj druh stačí zalít vodou. Ve čtvrtek si připravím páteční sendvič a polévku.

Výhodou připraveného jídelníčku je ušetřený čas a také připravenost na malý hlad.


Přeji všem dobrou chuť.




Žádné komentáře:

Okomentovat