pátek 28. února 2014

Minimalismus

Photo by kamilaklara.com
Krásný pátek všem. V pondělí jste se na blogu setkali se sedmidenním plánem minimalistického šatníku. Minimalismus mě teď hodně ovlivňuje. Po dobu blogování postupně vznikaly otázky typu, kam se chci ubírat, jak se chci prezentovat a co si to vlastně beru na sebe? A myslím, že jsme se konečně našla. Čas mi ukázal, že nadčasovost je skutečně nadčasová a pomocí minimalismu skvěle kombinovatelná. :-) Jedu si teď svoje a moc mě to baví. Fakt že se nemůžu rozhodnout, který top si k těmto kalhotám dnes vezmu je totiž mnohem příjemnější, než zjištění, že ten jediný kombinovatelný je ve špíně. :-)
Pro minimalisty i jeho odpůrce jsem dnes na odlehčenou vybrala video ve kterém Sheldon Cooper, nechápe jak někdo může vyhodit tolik peněz za jednobarevný klasický oblek. :-) Video najdete ZDE a nezapomeňte že smích je také nadčasovým kouskem.
A ráda bych Vás pozvala také na blog Aničky, za jehož objevení patří dík Kamile, která mě s Aničkou včera seznámila. Moc milá slečna s krásným blogem. 
Hezký víkend.

Victoriasecret.com coat / Ann Christine  sweatshirt / Zara pants, cropped sweaters / M&S shoes / 
Gate sunglasses/ Bechick.com tote bag



Follow my blog with Bloglovin

15 komentářů:

  1. Jenom přemýšlím, jestli nás ten minimalismus ovlivňuje, protože se nám líbí nebo se prostě nosí :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Very stylish look! Love,

    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle outfit se mi fakt mooc libi!!:) Jsem rada, ze jsme se aspon trochu poznaly a snad se brzo zas uvidime!!:) Za fotky smekam Kamce a tobe diky za chvalu!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až příště prijedeš, tak dej určitě vědět. Zajdeme třeba na kafe.:-) A Kamila je fakt skvělá, její fotky se povedou pokaždé.

      Vymazat
  4. Lovely outfit!
    effortlesslady.blogspot.ca

    OdpovědětVymazat
  5. Minumalismus ti svědčí, ať ho nosíš z jakých koliv důvodů :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Great blog honey! Would you like to follow each other?
    Fashion and The City
    Let me know, xoxo

    OdpovědětVymazat