sobota 14. listopadu 2015

Live your dream

Photo by Kamila Shibalova
Jsem zpět. Zpět v realitě. A je to vůbec realita, nebo jen sen? Chtěla jsme psát o tom co mám na sobě, o mém návratu z dovolené, o prvních zážitcích ze školy a pak se probudím a nejde to. V současné chvíli mě napadají myšlenky, které mi brání sednout v pondělí do metra.. Ale především se mi honí hlavou potřeba být s lidmi, které mám ráda, potřeba plnit si své sny a neodkládat je na příště. V lednu jsem si sepsala své sny a cíle pro letošní rok a dnes jsem si, ne zcela náhodou, na tento seznam vzpomněla. A nebylo pro mě velkým překvapením, že z 11 nastavených snů a cílů mi zbývají už jen dva. Není totiž třeba denně myslet na to co chcete, ale je důležité, aby o vašich snech vědělo vaše podvědomí, které vám potom pomůže. 
Mějte kolem sebe lidi, na kterých Vám záleží, dělejte smysluplné i nesmyslné věci, které vás naplní, kupujte si to co se vám líbí A NEVYČÍTEJTE SI TO! Na smrtelné posteli totiž rozhodně nebudete litovat koupě drahé kabelky a nebo toho, že jste v hrozné a nudné práci nebyli o rok déle... A prosím, začněte hned!

ZARA flowy trench coat, shoes Mango black skiny jeans / H&M shirt / M&S cashmere sweater / OJJU via ZOOT shopper bag

14 komentářů:

  1. Ahoj, pekný post. Veľmi sa mi páči kabelka.

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký outfit! Naštěstí mám kolem sebe opravdu Ty,na kterých mi záleží a kteří mi pomáhají. Jen si ještě nevyčítat ty své, někdy i unáhlené nákupy ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Trenchcoat je super a má skvělou barvu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Love this sleek urban look. I adore the cognac colored handbag and all of your classic layers!
    xx, Elle
    http://www.mydailycostume.com

    OdpovědětVymazat
  5. You look amazing. I love your outfit. Your coat is beautiful.

    OdpovědětVymazat
  6. AAA I am in love with your style, thanks for sharing. Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tak, moc hezky napsané! :)
    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat