pondělí 9. února 2015

WISHLIST SS15


Počasí venku mi připomíná spíše Apríla. Jarní den střídá zimní a příroda se prostě nemůže dohodnout co teda je.. Trochu pomůžu a pomocí jarního wishlistu ji nasměruji k těm prosluněným jarním dnům...

Triko s lodičkovým výstřihem z organické bavlny ZARA. Toužila jsem po něm nejen v šedé, ale i v bílé. Nosit jej hodlám k áčkovým sukním na střídačku s rolákem. Skvěle se hodí také pod džínovou košili, nebo koženou bundu.
Neodolatelné pončo značky Stradivarius. Snadno oživýí outfit s košilí a na kabátu hrdě zastává funkci šály.
Bucket bag zatím doma nemám. Původně jsem chtěla nějaký modrý, ale po tomhle ze ZARY pokukuji na netu už nějaký ten pátek, takže pokud mne nezklame v obchodě, je můj.
Triko s potiskem "SELF-CONFIDENCE IS THE BEST OUTFIT" jste již mohli vidět na instagramu. S džínami teď tvoří nerozlučitelnou víkendovou dvojku.
Džíny šedé barvy. Ráda bych ukořistila šedé džíny, které mi sednou na délku a nebudu je muset ohrnovat, zaujaly mne tyto s roztrhaými koleny na stránkách ZARY.
Volnočasová bunda ZARA. No co vám budu povídat, dostala mne na první dotek. Už se v ní vidím na další dovolené a ve víkendových pohodových outfitech.
Designérska kabelka. Je na čase pořídit si první designérsou kabelku. Už jsem si udělala ve skříni místo na tuhle modrou neverfulku od Michaela Krose.
 





14 komentářů:

  1. Pončo je trendy a je to skvělej doplněk..i tak ho ale v ulicích Prahy vídám strašně málo =(

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V českých ulicích obecně se tyto kousky vyskytují málo, má to ale jednu výhodu. Dají se sehnat za pár peněz ve slevách :-)

      Vymazat
  2. hope you get a few things off your wishlist.

    OdpovědětVymazat
  3. Pončo je skvelé! Vlastne celý wishlist je príjemný (až na MK kabelku, na tú začínam mať averziu, toľko ich vídať na ulici...) a nositeľný :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  4. Great wishlist! I love the tee, jeans, and jacket.

    Jessica @ Sunny Days and Starry Nights

    OdpovědětVymazat
  5. Pončo jsem už mnohokrát zkoušela a vůbec mi nesedí. Snad s ním budeš mít větší štěstí. :) Jinak Bucket bag je i v mém WishListu. Vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mne realita bucket bagu zklamala. :-( To jsou hold ta očekávání.

      Vymazat
  6. To pončo je úžasné a taky si chci pořídit bucket bag!:)

    OdpovědětVymazat
  7. ta kabelka :) na tu setrim :)

    Pozyvam na valentinsku giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat