pátek 6. února 2015

Jeans shirt

Photo by milkwoman.cz
Focení na národní třídě jsem měla v plánu už od října, kdy otevřeli Quadrio. To že jsem zde fotila až tento týden je typickým příkladem toho, jak nestíhám. Co ale stále stíhám jsou nákupy. :-) Jedním z úlovků je tahle košile z Manga za 399,-. Je to až k nevíře, ale jde o moji první džínovou košili. Pokud ji také nemáte, rozhodně ji doporučuji. Skvěle oživí každý šatník jednoduše se kombinuje a je neuvěřitelně variabilní. Vlastně nechápu, jak jsem mohla žít bez ní . :-D 
V důsledku nákupů přišlo v lednu na řadu velké třídění šatníku. Už jsem se nevešla do skříně, a tak spousta krásných kabelek, bot a oblečení musí nekompromisně pryč. 28. února 14. března pořádáme společně s Karolinou z blogu Changing room, Janou z Boulevard de Prague, a Karol z Franche meets fashion Meeting bazar, kde bude k dostání spousta krásných kousků za zlomek ceny. Ukázku toho co prodáváme, přesnou adresu a čas, naleznete v UDÁLOSTI NA FACEBOOKU ZDE. Budu moc ráda pokud se zastavíte a já budu mít možnost poznat své čtenářky osobně.

Victoriasecret.com coat Mango shirt / ZARA pants, handbag / Kurt Geiger London shoes






9 komentářů:

  1. lovely shoe
    new post http://melodyjacob1.blogspot.com/
    happy weekend

    OdpovědětVymazat
  2. Džínová je určitě suprový kousek. Hodí se téměř ke všemu. Pro mě je to spíše takový "free" kousek, takže se mi moc líbí, jak jsi k ní dala něco jiného než skinny a zajímavé botky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, skinny k ní nosím také a líbí se mi i k šatům místo svetříku či saka. Je prostě dokonalá :-)

      Vymazat
  3. Parádní fotky, moc ti to sluší :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky, aj outfit sa mi veľmi páči! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat