středa 31. prosince 2014

Happy new year 2015


Dnes v noci přivítáme nový rok a já se těším na všechno, co mi přinese. Než ale přijde, ohlédnu se za rokem letošním. 

V lednu 2014 se na blogu objevil můj první rozhovor a pod nátlakem okolí jsem začala používat dotykový telefon. V únoru mi k blogu přibyl instagram a prvním příspěvkem byl obrázek mého splněného snu. Z lásky mi byla kurýrem doručena květina až do práce. V březnu jsem se přítelem vydala do Berlína a do dnes o tom nevydala post. :-/ V červnu jsme si našli bydlení a já poprvé sekala trávu. :-D V létě se mi splnil další z mích snů, objevila jsem se v časáku a rovnou v Cosmopolitanu, byl to ideální dárek k prvnímu roku blogování. S podzimem přišla zasloužená dovolená a já se vydala do Indonésie a na den se zastavila v Dubaji

Děkuji za všechny komentáře, návštěvy a podporu, kterou mi tady dáváte. Tenhle rok si budu pamatovat jako rok změn a skvělých příležitostí. Na příští rok už mám samozřejmě plán, jako například procestovat další neznámou zemi, pořídit si zrcadlovku a naučit se s ní pořádně fotit, úspěšně dokončit školu, začít „zase“ řídit...

Vám všem přeji do nového roku jen to nejlepší a v komentářích bych se ráda dozvěděla jaká jsou ta vaše předsevzetí.





11 komentářů:

  1. super článok, do nového roku ti želám všetko dobré :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Wau toľko úspechov ! Tento rok bol u teba určite krásny ! :) Aj tebe prajem všetko dobré a dúfam že budeš mať aspoň tak isto krásny rok ako tento už minulý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že každý z nás na tom roku najde pozitiva. Byl to krásný rok a příští bude ještě lepší. :-)
      Děkuji a tobě taky Tamaro.

      Vymazat
  3. glad you had an awesome 2014. Here to a better 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, to musel být krásný rok. Tak ať je ten nový ještě trochu lepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Woow! Mať taký skvelý rok ako ty, tak to asi skáčem od radosti, ale prajem ti aby tento prichádzajúci rok, bol ešte lepší ako tento :)
    P.S: Trocha skôr, ale šťastný novy rok :)
    http://sabiadis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to musel být opravdu úžasný rok! Ten Dubaj ti vážně závidím! A opožděně ti tedy přeji do nového roku všechno nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké zhodnocení roku. Tobě taky přejí hezký nový rok 2015 a třeba i nějaké další cestovní zážitky.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Lucko, víc jak rok Tě sleduji. Přeji Tobě moc úspěchů v práci i soukromí a hlavně hodně zdraví. Předsevzetí nemám žádné nebo jen malé. Minulý rok jsem si říkalak, že ten předchozí byl děsný a očekávala od toho nového nové naděje. Byl ještě horší. Nečekám už tedy nic a s pokorou děkuji za každý den, který můžu prožít se svou rodinou.

    OdpovědětVymazat