úterý 16. prosince 2014

Christmas makeup wishlist


O tom, že Vánoce bez kosmetiky se neobejdou jsme psala již loni, letos se zaměřím na produkty, které bych pod stromečkem ráda našla já sama.

Parfém (KLIK) - trefit se mi do vůně dá zabrat, loni jsem dostala Chloé Love a letos bych jí ráda pořídila sestřičku Chloé Chloé.
Nude rtěnka (KLIK)  - nude rtěnku jsem až do teď nahrazovala make upem na rtech a je načase to změnit. Do oka mi padla rtěnka od Maybelline (odstín 620), která se dá sehnat za 150 Kč třeba DM drogerii.
CC cream (KLIK) - CC cream používám místo makeupu celoročně. Po všech možných experimentech jsem se usadila u Sephory (odstín 20).
Pudr (KLIK) - opravdu nerada se lesknu a tak se pudruji i během dne. Mou osvědčenou volbou je pudr Mattifying Compact Foundation od Sephory (odstín 21).
Iontová žehlička na vlasy (KLIK) - bez žehlení vlasů se neobejdu. Má 100 let stará žehlička už dosluhuje, a tak jsme si místo ní vybrala StyleIron™ digitální Iontovou, která slibuje minimální poškození vlasů a třepení konečků. Třešničkou na dortu je pak její bílé provedení a fakt, že mi ji doporučila moje kadeřnice Monika.
Krásné Vánoce (BEZKLIKU) :-)



8 komentářů:

  1. hope you get some items off your wishlist

    OdpovědětVymazat
  2. the perfume just went into my wishlist tooo
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    OdpovědětVymazat
  3. Musím juknout na tu žehličku. Má kadeřnice mi s ní zvětšuje objem vlasů - zvedá kořínky u hlavy! Také Ti přeji šťastné a veselé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jukni, Monika je prodává levněji než na netu. Klidně pošlu kontakt.

      Vymazat
  4. What a great wish list. I love the Chloe perfume.

    OdpovědětVymazat