čtvrtek 8. května 2014

In my vision



Krásný den volna všem. Nějak se mi v hlavě nahromadily obrázky věcí, které potřebuji, chci, a nebo se mi prostě jen líbí. Myslím, že jich je tam škoda, a tak dokud je neproměním ve skutečné, rozhodla jsem se vám je ukázat na wishlistu.

1. Světlý kožený křivák - nebo i sako. Nějak se mi hromadí ve skříni černé svršky a s přibývajícími teplotami, bych ráda vyrazila v něčem jemnějším. Líbí se mi tahle bundička z Bershky, ale vzhledem k odstínu pink ji potřebuji nejdříve vidět na vlastní oči.
2. Jednoduchý bílý top - těch nebudu mít asi nikdy dost. Hledala jsem nějaký starorůžový a nakonec jsem skončila u tohoto bílého z Manga. 
3. Pruhovaný top - tak ten mi ve skříni úplně chybí, docela mě zaujal tento na Front Row Shopu, který je oživený o červený detail. 
4. Bílé lodičky - mám mraky tmavých bot a světlé žádné. Po odzkoušení podpatku jsou jasnou volbou tyto z Bershky. 
5. Světlá kabelka - další z mích restů. Neustále sebou tahám svou černou shopperku, kterou jsem ukořistila na podzim v Bechicku a od té doby mi žádná nová nepadla do oka. Možná, že mi pomůže Zara?




9 komentářů:

  1. Great bag and heels!

    http://hiddenndreamms.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Křivák je krásný, taky jsem si musela jeden kupit ve světle hnědé protože mám podobný problém, všechno mám v černé nebo šedivé barvě a nic jarního veselejšího :-)
    www.bokattyna.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad natrefím rychle. Zrovna dnes ráno jsme si zase říkala, že by se mi hodila nějaká světlá bundička...

      Vymazat
  3. Já jsem sehnala úžasný bílý top v Zaře, mají ho i v jiných barvách: http://www.zara.com/cz/en/woman/shirts/layered-top-c358004p1794574.html

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat