neděle 30. března 2014

SEVEN DAYS OUTFIT PLAN

 Photo by Polyvore
Nádherné nedělní odpoledne všem. Dnes je na programu dalších třináct jednoduchých kousků z jarní skříně v sedmi dnech. K dnešnímu postu mě zavedla především bílá vesta, kterou jsem si přivezla ze své cesty po Berlíně a nejraději bych ji teď nosila pořád. Dalším kouskem do kterého jsem se v poslední době zamilovala je tato hnědá kabelka od LYDC. Musím říci, že s kvalitou kabelek této značky jsme za ty peníze více než spokojená, takže přemýšlím o dalším kousku. Mimochodem pokud v současnosti pátráte po ideální černé, tak myslím, že jsem ji našla TADY. Pokud hledáte barevné jarní inspirace, tak jste dnes na špatném místě. Outfity barevně vystihují moji momentální módní náladu, která je především černobílá.
Pondělí

Start do nového pracovního týdne určitě v bílé vestě. Vesta se skvěle hodí k pouzdrové sukni a topu bez rukávů. Doplněním o tuto úžasnou hnědou kabelku a lodičky se outfit stává luxusní záležitostí.
Úterý
Na úterní jednání vyberte modrou košili k černým kalhotám a stejně černému saku. Odlehčením jinak pánského outfitu jsou černé lodičky, které dodávají outfitu potřebnou ženskost.
Středa

Ve středu hrají hlavní roli bílé šaty z manga, které jsou sami o sobě dost zajímavé, ale v kombinaci s vestou dostávají nový rozměr. Kombinace béžovo-hnědé kabelky a bílého kompletu lahodí každému oku.
Čtvrtek

Tyto černé šaty značky Closet si mě získaly především svou výrobou v Londýně, což je od věčného "made in China" příjemnou změnou. Zaslouží si vyniknout, a tak jsme je pod nic neschovávala a jen je oživila hnědou kabelkou LYDC, která má své kořeny také v Londýně.
Pátek
Spojení pouzdrovky a košile je klasika, na které není třeba nic měnit. Chvíli jsem přemýšlela o kombinaci s černým křivákem, ale nakonec zvítězilo klasické černé sako, které jsem objevila ve Vero módě. Béžové lodičky jsem tentokrát doplnila o tmavou kabelku, kterou jsme měla možnost vidět na živo a musím říci, že její propracování je opravdu luxusní.
Sobota

Sobotní nákupy se neobejdou bez volnějšího outfitu. Za mě vede kožený křivák značky Vero moda, který dodá potřebnou šťávu každým šatům. Velká kabelka je při této příležitosti přímo nutností.
Neděle
Na nedělní poflakování po kavárnách si zaslouží svou pozornost černé kalhoty, které se dají opravdu nekonečně kombinovat. Tentokrát s bílým topem bez rukávů a k němu ladící vestou. Hnědá kabelka je opět na svém místě.

Doufám, že se vám můj další plán líbil. Do komentářů mi můžete napsat, která varianta se Vám líbila nejvíce tentokrát.
Hezký zbytek víkendu. :-) 





9 komentářů:

  1. moc pěkné! nejvíc se mi líbí sobotní a nedělní outfity :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odkud je vesta, Lucí? :) Máš na ni odkaz, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mango. Ale bohuzel neni ciste bila - odkaz je v textu, treba pondeli. Ja mam bilou z Primarku.

      Vymazat
  3. Tohle je náhodou super typ článku :-) Značka closet je super, zrovna uvažuju nad šaty od nich a LYDC kabelky si všichni chválí, tak se možná taky nechám zlákat, ale trochu mi štve, že je potkávám opravdu na každé druhé slečně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla loni stejné dilema, ale nakonec jsme neodolala jednu si pořídila a nelituji. :-)

      Vymazat