pondělí 17. března 2014

Macadamia love

Na střední jsem si našla brigádu v Subway restaurant a díky ní objevila svou velkou lásku. Jmenuje se Makadamiový ořech. Je to krásný bílý kulatý krasavec se spoustou kalorií... Kdo neochutnal, o hodně se ochuzuje a doporučuji okamžitou nápravu. Třeba v podobě cookie macadamia. I když...musím se přiznat, že za mé působnosti v tomto podniku jsem oříšky tajně ujídala a na sušenky už jich moc nezbylo, a tak bych se nedivila, kdyby to dělali i jinde:-) Nicméně když teď někde vidím cokoli s makadamia oříšky mám "chuť" to hned zkusit.
Vyzkoušela jsem už kupu krémů a olejíčků a všechny nádherně voněly po mém milovaném oříšku, ale dlouho jsme váhala s "ochutnávkou" vlasové kosmetiky. Své vlasy si hýčkám a jen tak něco si na ně nedám. Fakt. Já vím, že to není úplně znát, ale opravdu o ně pečuji, třeba zrovna včera jsem si je učesala, vyžehlila a večer dokonce umyla. :-) Tak dobře přiznávám, že vlasy flákám, ale už kvůli tomu volím kvalitní kosmetiku a příliš neexperimentuji. Ono to barvení a žehlení dává vlasům zabrat a já bych si je tolik přála mít dlouhé a lesklé, jako z reklamy na barvu na vlasy.
Zlomila mě až značka Macadamia Natural Oil, která svou lásku k makadamiovému ořechu prodává se svým jménem. Když jsem se hlouběji ponořila do studování jejich výrobků, rozhodla jsem se pro vyzkoušení. Pro začátek jsem vybrala šamponu pro suché a poškozené vlasy a rovnou i kondicionér. 
Macadamia Natural Oil Care šampon pro suché a poškozené vlasy
300 ml za 329 Kč 
Mé vlasy postrádají lesk a vitalitu pokaždé když se podívám do zrcadla, takže bylo vybráno velmi rychle a doručení bylo také rychlé. Vzhledem k mé oblíbené vůni je asi zbytečné hodnotit vůni šamponu, nicméně voní krásně.

Macadamia Natural Oil Care kondicionér pro všechny typy vlasů

300 ml za 359 Kč 
Tak ten v plánu původně nebyl, když jsme ale na parfums dokončovala objednávku, nabídli mi ho se slevou 100 Kč, a tak se stalo. Kondicionéry všeobecně moc nepoužívám, přijde mi, že po nich mám vlasy rychle mastné, takže raději volím jednou týdně masku. Nicméně tu jsem doma měla (také mi ji nabídli se slevou), takže jsem se rozhodla dát ještě jednu šanci kondicionéru.
Jak už je u mě známo, nové věc nové dlouho neudržím, a tak jsem se vydala rovnou do koupelny, abych otestovala, jak ořech obstojí v boji s mými vlasy. Výsledek byl opravdu příjemným překvapením. Po aplikaci šamponu spolu s kondicionérem byly vlasy už od prvního pohledu upravenější než jindy. Navíc byly tak nějak víc těžké, což mi dodávalo pocit hustých vlasů (a ty já rozhodně nemám). Shrnuto podtrženo kosmetika Macadamia Natural Oil má na mé polici čestné místo a rozhodně se nebráním vyzkoušení dalšího produktu. Zálusk mám již na zmiňovanou masku pro suché a poškozené vlasy, na kterou mi pěla ódy moje kamarádka, když u mě v koupelně objevila šampon s kondicionérem. 
Zkoušeli jste už? 
PS: Mé vlastní fotografie nebyly hodny zveřejnění, takže jsem si je vypůjčila na stránkách firmy Macadamia Natural Oil.




10 komentářů:

  1. Možná že bych vyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Momentálně těch produktů mám na vlasy moc, ale až něco dopoužívám tohle určitě vyzkouším!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé moje produkty byly z důvodu existence této makadamiové lásky přesunuty do krabice na horší časy...

      Vymazat
  3. Nezkoušela ani nechutnala. Mám co dohánět :-).

    OdpovědětVymazat
  4. No já jsem ještě nezkoušela, po mnoha olejích jsem si pořídila Davines, který je úžasný, ale možná příště udělám změnu :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. ta maska je opravdu super a určitě se dá zařadit mezi ty top (třeba nutri thermique od Kérastase, nebo žlutou Loréal)
    Takže za mne taky ano :)

    Umývá ten šampón opravdu pořádně? jJakože jestli po něm třeba necítíš trochu mastné vlasy, nebo že se rychleji mastí?

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že necítím, vlasy jsou po něm vyživené a přijde mi, že se pak i pomaleji mastí...

      Vymazat
  6. tuhle značku chci už dlouho vyzkoušet, všichni ji tak chválí :)

    OdpovědětVymazat