pondělí 24. února 2014

SEVEN DAYS OUTFIT PLAN

 Photo by Polyvore
Krásné pondělí. Dnes je na programu třináct jednoduchých kousků z jarní skříně v sedmi dnech. K dnešnímu postu mě zavedla především modrá kabelka z Topshopu, která mi v posledních dnech motá hlavu. V kombinacích se bude střídat s černou shopper bag z aktuální kolekce Zary. Při volbě obuvi jsem si pohrávala s myšlenkou, že každá žena by měla vlastnit alespoň jedny jednoduché lodičky, které může v týdnu prostřídat s pohodlnou obuví. V základu ošacení pak najdete bílé slim jeans, černé klasické kalhoty, šedý rolák, bílou košili, pastelový svetr, černý cropped sweater, jednoduché černé šaty a dva kabáty.
Pondělí 
Start do nového pracovního týdne si užijte žensky. V šatech s podpatky. Černou rozbijete oranžovým kabátem.
Úterý
Vytáhněte bílé slimky s šedým rolákem, které krásně doplňuje bledě modrá kabelka. Pak už stačí jen přehodit černý kabát a na podpatcích vyplout do nového dne.
Středa
Odpočívejte v pohodlné obuvi. Outfit je pro tento den složen z volných kalhot a košile s límečkem, jenž vykukuje ze svetru. Černý kabát pánského střihu je pak spolu s bledě modrou kabelkou třešničkou na dortu.
Čtvrtek
Bílá se skvěle kombinuje s pastelovými barvami a černou. A tohle všechno se dá skloubit do pohodového pracovního outfitu na čtvrteční den.
Pátek
Kombinací šedé a černé nemůžete sáhnout vedle. K širokým kalhotám se skvěle hodí nejen polobotky, ale také lodičky. Přiléhavý rolák v kombinaci s krátkým svetrem krásně zeštíhluje pas a oranžový kabát vše rozzáří.
Sobota
Na sobotní procházku odložte lodičky. Černé polobotky se totiž skvěle hodí také k šatům.
Neděle
Na nedělní kávu si troufněte zkombinovat oranžový kabát s bledě modrou kabelkou. Celý outfit zjemněte pomocí kalhot s vysokým pasem, do nichž se skvěle hodí bílá košile.

Doufám, že se vám můj plán líbil, protože bych podobné posty ráda připravovala častěji. Do komentářů mi můžete napsat, která varianta se Vám líbila nejvíce.
Hezký zbytek dne. :-) 
 

6 komentářů:

  1. Na ten oranžový kabát taky už nějaký ten pátek koukám:-). Dnešní post se ti fakt povedl, skvělé kombinace!

    OdpovědětVymazat
  2. Such chic outfits, I loved the first one
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super kombinace, jednoduché a přitom zajímavé střihy a barvy :)! Nejvíce se mi líbí páteční a nedělní, jen bych si k tomu vzala spíš nějakou menší černou nebo bílou kabelku, ale to by zase už nebylo to kouzlo těch pár kousků ze skříně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tady si někdo hrál :-) - pěkné kombinace. Neděle u mě vede!

    OdpovědětVymazat