pátek 14. února 2014

Naked face

Vstávat ráno s Bibi do parku, stíhat posilovnu před sedmou a dorazit na osmou do práce mi dává zabrat. Nejsem žádné ranní ptáče, a tak to odnesou především každodenní přípravy v koupelně. Má to ale jednu výhodu. Zatímco dříve se mě při nepoužití řasenky hned každý ptal, jestli je mi dobře, tak teď, když chodím čtyři z pěti dnů bez makeupu, mě pak všichni obdivují, jak mi to sluší. :-)  To ale nic nemění na faktu, že se sama sobě líbím více upravená. Takže určitě nikoho nenabádám, aby o sebe méně pečoval a jdu hledat svou kosmetiku.
Hezký den všem.  :-)
Zara coat / Calliope  skirt / NY turtleneck / Tezenis tights / F&F shoes / Camaieu handbag / Gate sunglasses

Photo by Karol


15 komentářů:

  1. Tak to máme stejné =D také se mě dřív ptali jestli nejsem nemocná, když jsem nebyla namalovaná, ale zvykli si. Postupem času mě to malování přestává ráno bavit a tak použiji jen to nejnutnější! Samozřejmě ti to i dnes velmi sluší :) Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. No, myslím, že ty make-up nepotřebuješ. Máš krásné rysy v obličeji a sluší ti to takhle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý outfit! Moc ti to sluší!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se taky za poslední rok "odnaučila" malovat, nebo prostě, vím, že se svět nezboří, když nebudu mít make-up a světe div se - prospělo to mému sebevědomí i pleti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pleť mám naštěstí dobrou, ani si jí nezasloužím, jak to někdy flákam..

      Vymazat
  5. Great look dear!

    Have a nice day,
    xoxo
    http://hiddenndreamms.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Nesmírně Tě obdivuji. To bych ráno nedala. Jen to venčení, to být musí. Já už už mám jen venkovní pejsky. Já si malování nosím sebou do práce a hold to doháním tam. Sluší Ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, Vando. Líčení nosím, ale když si nevzpomenu do oběda, tak uz mi to je jedno, protože uz mě každý viděl:-)

      Vymazat