středa 1. ledna 2014

Vánoce bez kosmetiky neexistují

Nebo snad ano? Vánoce si spojuji se stromečkem a dárky. A dárky si zase vždy spojím s kosmetikou. Asi tím, že je to dárek pro každého? Nebo tím, že každý nějakou potřebuje? A co proto, že kosmetika udělá každému radost? Možností je nespočet a mnohé se prolínají. Za sebe se přiznám, že hledám nejnižší ceny a dárky objednávám na netu s doručením do kanceláře. Letos u mě vyhrál na plné čáře portál Parfums. A o co jsme si Ježíškovi napsala a co jsme nakonec dostala?

Parfém

Asi dárek, který napadne každého muže, když chce obdarovat ženu. Já měla letos tři favority. Na seznam se dostala vůně Diesel Fuel for Life, kterou jsme měla loni a moc jsme si ji oblíbila. Z těch pro mě nových jsem si napsala o DKNY Golden Delicious a Cloé Love, která byla letos mou favoritkou. A tiše jsem doufala, že to bude právě ona. A byla, jen ne k Vánocům, ale  už k narozeninám, které jsme měla ještě před Vánoci. Je dokonalá a nádherně voní nejen mně, ale i všem kolem.


Dekorativní kosmetika

Dárek na který je lepší znát obdarovaného, pokud se chcete trefit. Ne každému totiž sedí každý make-up a trefit se do barvy je někdy umění i pro mě na sobě. Řasenku Volume milion od Lorealu jsem poprvé objevila na letišti v Limě, když jsme se vracela z dovolené a mé neskrývané nadšení mi přineslo novou do zásoby od Ježíška. Make-up spotřebuji tak za čtyři měsíce a můj nový Bourjois 123 Perfect, který jsem měla v loni na jaře, budu moct používat i letos, díky hodnému Ježíškovi. Jediné co Ježíškovi vypadlo je Minerální pudr od Mary Kay, ale vzhledem k obálce, kterou jsem našla pod stromečkem si můžu dopřát i ten. :-)

Péče o vlasy

Z péče o vlasy se mi letos dostalo BC Color Freeze, který mi hlídá moji správnou blond barvu a k němu ještě masku Blond me, která už je v kombinaci s šampónem příliš, ale vzhledem k mé zásobě šamponú skvěle doplňuje ty ostatní co už mám, takže se rozhodně neztratí. Mimo minerálního pudru si ještě přiobjednám hřeben Tangle Teezer o kterém slyším už dlouho a konečně bych chtěla mít jeden svůj. 

Péče o pleť

Nepečovat o pleť je snad ještě větší prohřešek, než se nestarat o oblečení. Oblečení si totiž koupíte nové, s pletí to už při řádném zanedbání tak jednoduché není. Proto se snažím pleti věnovat potřebnou péči. I když, přiznám se bez mučení, kolikrát za týden usnu neodlíčená a kolikrát nepoužiji krém pod make-up... Za tři základní kousky považuji odličovací vodu, kterou střídám jako ponožky, zatím mě žádná neuchvátila natolik, abych si ji kupovala znovu. Pod stromečkem se objevila tato od Loreal, takže jsem zvědavá na nové poznatky. Po návštěvě make-up artistky, jsem se zamilovala do značky Clarins a za korunky od Ježíška si hodlám pořídit ještě tento denní krém a také masku na oční okolí, protože kruhy pod očima jsou má noční můra.
A co vy, co Vám nadělil Ježíšek pod stromeček? Taky se tam našla nějaká kosmetika? 


5 komentářů:

  1. Tangle teezer mám a je super! Doporučuju)

    OdpovědětVymazat
  2. máš úplnou pravdu, parfém a dekorativka nesmí pod stromečkem chybět! :)
    tangle teezer mám už rok a neobejdu se bez něj :D
    btw. pěkný článek :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochvala potěší. :-)
      Více lidí o něm takto mluví, takže už to byla jen otázka času kdy si ho pořídím...

      Vymazat
  3. Tenhle tok jsem vyjímečně žádný parfém nedostala ale sama jsem si koupila a udělala si radost :D

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat