středa 29. ledna 2014

SPRING MUST HAVE

Bez ohledu na datum a to co se děje za oknem je na čase přeorientovat se na jaro. O tom co se bude nosit na jaro 2014 jste si toho mohly přečíst haldu nemluvě o množství videí z módních přehlídek. Dnes se podíváme na to, kde takové kousky seženeme my obyčejní smrtelníci. 
Sako 
KLIK / KLIK / KLIK
Sako, prosté, jednoduché a přitom tolik vděčné. I letos bude mít své čestné místo v našem šatníku, ideálně to partnerovo. Dělám si legraci. I když ne tak úplně, pánský styl nás rozhodně zasáhne, trendy budou především saka klasická s nedbalou elegancí v pastelových barvách, ale chybu neuděláte ani když vsadíte na černou klasiku.

Kožená bunda
KLIK / KLIK / KLIK
Kožená bunda. Kdo se jí do této chvíle vyhýbal, tak si ji teď pořídí. A to myslím vážně. Kožená bunda na nás totiž bude křičet ze všech výloh a bránit se není proč. Užijete ji na sto způsobů a ještě skvěle zahřeje. Já loni podlehla zelené a letos se zaměřím na černou klasiku. Pár pěkných kousků je k sehnání v Mangu, Bershce a na Sheinside.

Svetr 
KLIK / KLIK / KLIK
Tak to, že na jaro užijete svetr asi není žádná velká novina. Z letošních trendů mě zaujaly zkrácené délky svetrů a mikin, které skvěle oživují outfity s košilí a zapomenout nemohu ani na neoprenové mikiny s 3D vzorem a průhledné oversized svetříky, které budou letos k mání v neonových barvách. Mango je moje stálice, Sheinside je pro mě nováček se kterým jsme byla v zimě moc spokojená, takže mohu jen doporučit. Pěkné svetříky jsou také k mání v Promodu ve stojanech se slevou.

Halenka
KLIK / KLIK / KLIK
Potisk a průhlednost jsou dalším fenoménem letošního jara. Z průhledných halenek bych ráda ukořistila černou nebo šedou variantu, mám v plánu se stavit v Mangu, abych na vlastí oči viděla barvu coal. Mramorový potisk nás letos nemine, mě zaujaly tyto dva, první z Vero mody a druhý z Sheiside.

Kalhoty a sukně 
KLIK / KLIK / KLIK
Skvělou zprávou je, že si přízeň návrhářů zachovaly pyžamo kalhoty, letos především s potiskem. Tyto jsou neuvěřitelně pohodlné a s podpatky tvoří dokonalý pár. Když k nim přidáte jednoduchý top a výrazný náhrdelník máte hotový outfit. Pokud Vám pyžamo kalhoty přijdou moc extra, určitě nešlápnete vedle v klasických černých slimkách. No a kdo si loni nepořídil maxi sukni a chtěl by (měl by), tak mám pro něj skvělou zprávu. Momentálně jsou v Promodu za 30% obvyklé ceny, tak šup, šup do obchodu.

Šaty 
KLIK / KLIK / KLIK
Co jsem začala pracovat v kanceláři, zrodila se má láska k šatům. Jeden kousek oblečení na sebe a je hotovo. A když Vás takový outfit začne nudit, jednoduše ho oživíte, páskem, vestičkou, nebo masivním náhrdelníkem. Těch možností je nespočet. Určitě si pořiďte jedny černé, ty unosíte všude a k nim vyberte jedny živější, které se budou dobře kombinovat s doplňky, které už máte.

Boty
KLIK / KLIK / KLIK
Jarní trend 2014 s sebou přináší mnoho pěkných botiček. Z těch základních nezapomeňte na pohodlnou kotníkovou obuv, lakované mokasíny a kvalitní lodičky. Za sebe mohu doporučit boty v  Marks & Spencer, který stojí více, ale také vydrží co se očekává. Zara mě trochu trápí s cenami ale ve slevách je bolest únosná.

A nezapomeňte, že žena v krásných botách není nikdy ošklivá. :-)

Pictures crated by Polyvore. 



Follow my blog with Bloglovin

16 komentářů:

  1. Chci ten crop top a tu mramorovou košili!

    OdpovědětVymazat
  2. Great pieces! I bought a white blazer already...x

    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci ty botičky u laků. To je barvička!
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta bílá kabelka, ta mě doopravdy vzala za srdce ♥

    EJNET

    OdpovědětVymazat
  5. kožená bundička ( křivák ) je pro mě na jaro must-have! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem chtěla křivák, ale nakonec jsem si vybrala rovnou klasiku, unosím ji tak i do práce k šatům....

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. jsou, čekám až mi je tam vyfotí na blogerkách, abych se mohla podívat na reál.

      Vymazat
  7. great selection.these pieces are totally essential for spring. i especially like the white marbled shirt

    OdpovědětVymazat
  8. Já nutně potřebuju boty, protože je ničím jak na běžícím pásu. :) A ty saka jsou moc pěkný
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, snažím se teď udržet je déle, ale ty kostky na ulici mi nepřejí...

      Vymazat
  9. hello my dear I am inviting you to join my Oasap Spring Giveaway. Get a chance to win shopping credits from Oasap itself where you can use to shop it in their online store details here =) http://anotsosecretlife2011.blogspot.com/2014/01/oasap-welcome-spring-giveaway.html

    OdpovědětVymazat