středa 2. října 2013

DOUGLAS MAKE-UP SCHOOL


Už nějaký ten pátek jsem na sobě pozorovala, že potřebuji změnu. Začalo to změnou účesu a pokračuji novým make-upem. Opálení už nenávratně zmizelo a je tedy třeba začít se více líčit. Ale jak? V tomhle ohledu jsem se, stejně jako u vlasů, rozhodla vsadit na jistotu a s Karol jsme vyrazily do Douglas make-up school na Černém mostě.

Proč jsem tam šla a jak jsem dopadla?
Mám celkem bezproblémovou pleť což mi dokonale kompenzují pořádné kruhy pod očima. A ty prostě ne a ne zmizet. Bylo tedy třeba vyloudit radu, jak je schovat před okolím. Make-up artistka Sára Kotorova mi vysvětlila, že je hloupost snažit se kruhy skrýt make-upem, ten pod oči prostě nepatří. Další chyba je v mé péči o oční okolí. Když má někdo problém jako já, je opravdu třeba dbát na správný oční krém, který já sama vůbec nevlastním. :-( Vybrala mi tedy oční krém od značky CLARINS, a stejně tak rozjasňovač v odstínu 01. Na odpoutání pozornosti od toho mála co mi tam zbylo vybrala řasenku Lancome Doll Eyess. A co pomohlo úplně nejvíce? Rtěnka Chanel odstín 93. Ano, pokud chcete skrýt své nedostatky, schovejte je za své přednosti. :-)


Bylo to příjemně strávené odpoledne, ze kterého jsme obě opravdu nadšené. Moc se nám líbilo, že nás make-up artistka jen nemalovala, ale dala nám možnost si vše vyzkoušet a při tom se ptát. Super bylo také zahřívací kolo, při kterém jsme byly zkoušeny z líčení a péče o pleť, a za správné odpovědi dostaly vzorky na vyzkoušení. Třeba já mám teď doma skvělou vůni od CK, kterou si rozhodně přibalím na dovolenou.

Co je to make-up school a a jak se do ní dostanu?
Make-up school je služba, kterou Douglas nabízí pro své zákazníky zcela bezplatně. V prostorách prodejny Douglas na Černém mostě se skrývá příjemná "třída" pro dychtivé studentky, které chtějí lépe pečovat o svou pleť, zvládat líčení, nebo se jen zajímají o to, co dělají špatně. Tyto workshopy vede skvělý tým make-up artistů, kteří mají každý měsíc spoustu zajímavých témat k zastavení. Lekce jsou omezeny počtem účastníků a je tedy dobré se na ně s předstihem registrovat.

Za sebe vybírám tyto tři zajímavé akce na říjen:
2. 10. 2013 Nahé líčení
22. 10. 2013 Kouřové líčení
27. 10. 2013 Péče o pleť - jak rozjasnit pleť

Pokud v programu nenajdete nic co by řešilo vaše otázky, pak není nic jednoduššího, než si rezervovat vlastní termín a téma na adrese www.rezervace.douglas.cz






6 komentářů:

  1. Moc se povedlo, vypadá jednoduše a na tobě kouzelně :). Jen škoda, že takové akce nejsou i v Brně, našla jsem jen Prahu a Ostravu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super :) Škoda, že nejsem někde poblíž hned bych šla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Červená rtěnka ti fakt sedne. :) Měla bys jí nosit častěji. :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je škoda že bydlím tak daleko od prahy... a nemužu se zučastnit žádného kurzu..:/

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Povedená proměna Luci, ta rtěnka vypadá moc hezky :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera! Zrovna jsem se registrovala na konec listopadu a chtěla jsem omrknout jak to tam probíhá :) Fajn článek :)

    OdpovědětVymazat