neděle 17. dubna 2016

Vacation

Photo by Kamila Shibalova
Jak jste jistě již postřehli, dopřála jsem si blogerské prázdniny. Nakupila se mi práce, škola, pak jsme si utopila telefon což pro blogera také není ideální a nějak jsem nevěděla co dřív... Teď už se ale situace uklidnila a já se mohu vrátit k tomu co mě baví. :-) Chystám pro Vás kromě outfit postů také více jídla a cestovní inspirace. Každopádně jsme zpět a jsem za to ráda!
Prvním postem je outfit z víkendu s Kamilou, kterou jsem doprovázela na street syle focení na Mercedes-Benz Prague fashion weeku. Venku nebylo ten den nejtepleji a tak máte možnost vidět kabát ve kterém jsme prochodila celou zimu. V Mangu se mi podařilo sehnat tuhle bílou boyfriend košili, líbí se mi především kapsička na levém boku a také délka... Hezky vykukuje i z oversized svetrů. Culottes mám už od léta a New Balance jsou u mne klasika. :-)

Topshop coat Mango white shirt, hobo bag / Zara culotes / New Balance sneakers

4 komentáře:

  1. Love this outfit! What a fabulous coat.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda Tě vidím zpět a celkem chápu, taky teď pořádně nestíhám, nebo zas nemám dvorní fotografku :-) Ta pátá fotka je top! Košile jsem si oblíbila a NB botky mi taky už dlouho lákají!

    Kráska dne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky K.
      Já spíš vidím problémy v timemanagementu u sebe. Vůbec se fotografce ozvat..
      Ale zlepším se :-) Abych přispívala častěji..

      Vymazat
  3. Taky jsem si dala prázdniny. Telefon jsem neutopila, ale do týdne si dva rozflákala na střepy :-(. Vítej zpět.

    OdpovědětVymazat