pondělí 19. ledna 2015

Sportovní inspirace/motivace


Někoho tímto článkem inspiruji k nákupu nových sportovních kousků a jiné, včetně sebe, tímto článkem motivuji k dané aktivitě. Je pro mě velmi důležité mít na sport speciální (čtěte extra) oblečení. V mém případě nejde pouze o funkčnost, ale také o styl. Když se mi oblečení líbí lépe se motivuji k dané aktivitě.




Asi nejpřirozenějším pohybem je pro mě jóga. Pohodlnost je ve sportu na prvním místě a u jógy to platí dvojnásob. Sportovní podprsenka je základem, tahle je z aktuální kolekce F&F. Kalhoty jsem si teď pořídila nové v Tchibu za 349 Kč (ZDE) a jejich kvalita mě mile překvapila. Ty na obrázku jsou z H&M stejně jako top. Podložku na jógu nevlastním, takže si ji půjčuji přímo ve fitku, do budoucna bych ale chtěla vlastní. podložku z obrázku seženete zde.



Předloni jsem si pořídila roční členství ve fitku a byla to chyba... Teď cvičím doma a jsem naprosto spokojená. Vyhnu se rvačce o skříňku v šatně i řadě na běžecký pás. Cvičení doma mi dělalo ze začátku problémy, ale když jsem si na něj pořídila novou výbavu zájem se zvýšil. Boty na obrázku jsou NIKE ID, filtrační láhev od Bobble seženete (ZDE) a růžový zámek spolu s oblečením pořídíte v H&M. Tam nakupuji sportovní módu asi nejraději.



Běh. V zimě se mu nevěnuji vůbec a v jiných měsících se o něj zajímám spíše "rekreačně". Třeba se to letos na jaře zlomí. A třeba tomu pomůže nová výbava. Triko z Tchiba za 349 Kč už je na cestě ke mně (ZDE). S ohledem na poštovné zdarma a možnost vrácení zboží na prodejně tu teď asi budu objednávat častěji. Značku ostaních kousků poznáte z obrázků. :-)

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, která kombinace se vám líbila nejvíce. Na příště pro vás chystám tipy na videa, podle kterých si v klidu zacvičíte i v malém bytě...




5 komentářů:

  1. The blue watch is pretty cool!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat
  2. pekné veci :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Plánuji začít s jogou. Takové obléčo na ni by se mě líbilo :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem opravdu číst váš blog , jeho poskytující nejlepší informace a užitečné tipy , líbí se mi to
    pokud máte zájem o sport pohled odkazy níže

    T20 World Cup 2016 Stadium
    T20 World Cup 2016 Tickets
    T20 World Cup 2016 Videos

    OdpovědětVymazat